Att klippa av 4 dm av sitt hår
 
Enda sedan jag var ungefär 6 år så har jag haft långt hår. Kanske inte som på sista bilden men mer eller mindre långt. Jag tyckte det var snyggt och nästan varje gång jag gick till frisören så klippte jag endast topparna. Jag har alltid tyckt att det bara är platt och tråkigt men har ändå aldrig riktigt vågat göra något åt det. I sjuan tog jag mod till mig och tonade det brunare, vilket råkade göra håret typ svart eftersom det redan var ganska mörkt. Men jag var ändå nöjd för att det var en förändring från alla mina år med samma frisyr. 
Den senare bilden är jag för lite mer än ett år sedan. Mitt hår var långt, tjockt och varmt. Vilket jag både älskade och hatade. Men efter att ha gått mer än 10 år med samma stil så slingade jag det lite blondare - något jag alltid har viljat testa, men aldrig har vågat. Jag klippte även av det med lite mer än 2 dm för att bara göra det enklare att handskas med, för att inte tala om lättare, och detta var ett stort steg för mig. 
Sedan så såg jag en bild på en tjej som inte hade kort hår, men inte heller långt. Jag tyckte det såg så himla fint ut och började genast tänka på alla uppsättningar jag skulle kunna göra eftersom mitt hår då inte skulle vara för tungt, även hur lätt det skulle vara att styla det! 
Jag tänkte på det i en eller två dagar och sedan bokade jag en tid. I början var det väldigt ovant att ytterliggare 2 dm var borta men sedan kändes det så skönt att allt var så praktiskt. Inte bara det utan det var ju snyggt också och precis den förändringen jag hade väntat på som jag nu äntligen hade vågat göra!
 
lars

Åhh Vad bra det blev Edla

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress