Westcoast Tour del 1 - San Fran
Från vänster: Nathalie från Sverige, Martina från Italien, Alena från Schweitz och jag. Izabelle från Sverige tar bilden
Fisksoppa i surdegsbröd och lemonad
Världens mest krokiga gata
Här på bilden ser ni vilka platser vi besökte på vår tour
 
Den 21 augusti började en 8-dagars tour på USAs västkust. Vi skulle bocka av många stora städer och sevärdheter på mycket kort tid. Jag tror vi var 13 tjejer, plus vår guide, och tillsammans skulle vi bila i en vit van mellan de olika platserna. För att spara så mycket pengar som möjligt så campade vi mellan de olika stoppen och lagade vår egen mat.
 
Klockan 8 på morgonen den 21 så hämtade vår guide Katie upp oss och vi åkte och kollade på de "viktigaste" sevärheterna i San Francisco. Jag och Alena hade redan sett de mesta några dagar tidigare så vi hängde mest med på vad de andra ville se. Vi prövade på soppa i surdegsbröd nere i hamnen som SF tydligen är känt för och lärde känna de andra tjejerna bättre. 
Vi åkte sedan vidare för att hinna till vår camping som låg precis utanför nationalparken Yosemite. När vi kom fram hade de redan börjat att bli mörkt så vi packade ut våra grejer och bestämde oss för att sova under bar himmel för att vi inte orkade slå upp tält.