Halsfluss och Super Bowl
Den senaste veckan har det hänt en del. Började med att jag och Caroline gick för att kolla på basket, det var hennes första game och mitt andra. Dock så är ju inte Red Claws det bästa basketlaget, även fast alla här tycker det. Så när vi var inne i sista kvarten av matchen så gick vi för det var inte direkt någon fart i spelet och därför inte speciellt kul att titta på.
Sedan hade vi hejdå-middag för Isa och Josefin som nu har åkt hem till Österrike och Sverige. Tråkigt att de har åkt och det känns faktiskt lite konstigt att de är borta.
I onsdags så började jag få väldigt ont i halsen, precis som runt jul. Det blev en hemsk vecka där jag inte kunde äta mycket och där jag låg hemma varje kväll med feber. Nu är smärtan som tur är nästan borta och det har övergått till hosta och heshet där jag ibland inte kan prata.
Igår var jag äntligen tillräckligt frisk för att gå ut och då gick vi till Buffalo Wild Wings för att kolla på the Super Bowl. Vilken rysare! Falcons ledde med 21-3 (Man kan få 6-7 poäng när man gör en touchdown och om man missar att göra en touchdown på sin "runda" så kan man få poäng genom att sparka bollen) och jag tror nog de flesta hade gett upp hoppet om att vinna. Men då gör Patriots touchdown efter touchdown och lyckas få upp poängen till 28-28, alltså lika! Tiden går ut och det är dags för Super Bowls första förlängning genom tiderna. Slanten singlas och Patriots får bollen. De pushar och pushar tills de får en touchdown och vinner hela Super Bowl! Riktigt häftigt att se och lyckan var total när de vann.
 
Red Claws maskot, uppblåst utanför baskethallen
Isskulptur vi såg på en liten mini fair
Siiri på hejdå-middagen
Goodbye dinner
Tom Brady & Tom Brady
Praying for victory
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress