Blizzard
Hej från en sjuk Edla som sitter fast hemma i snöstormen. Den senaste veckan har det kommit fruktansvärt mycket snö och det var flera dagar som skolan var antingen uppskjuten eller stängd helt. Igår kom det ännu en snöstorm och därför är barnen hemma även idag. Dock så fick föräldrarna jobba hemifrån idag så även de är hemma. Vi har varit både inne och ute. Nu senare på dagen så var killarna ute med våra grannar och byggde ett snöfort, vilket var väligt kallt eftersom det blåser relativt mycket.
När det kommer till "resterna" av min halsfluss så är det sådär. Jag har fortfarande problem att prata (har inte kunnat prata ordentligt på en hel vecka nu!!) och slemmet i min hals lägger sig också vid luftstrupen vilket även gör det svårare att andas. Men försöker att dricka te och hålla käften så mycket som möjligt, vilket inte alltid är så lätt. :--)
Men den senaste veckan har vi hunnit med ännu en hejdå-middag (har varit många nu på sista tiden) till Michaela som har bestämt sig för att avbryta sitt år och åka tillbaka till Österrike, vilket är väldigt tråkigt. Hoppas att det inte blir fler hejdå-middagar nu på ett tag och att vädret går mot det bättre för jag kommer krypa på väggarna om jag måste vara instängd i detta huset.
 
All denna snö
Så här mycket snö hade det kommit i slutet på förra veckan, kanske fredag..
.. och såhär mycket var det idag, kolla skillnaden på stolarna
Me and Siiri på Michaelas hejdå-middag
När vi var ute och åt på restaurangen Duck Fat under veckan
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress