Ariana Grande
Hej Hallå! Här kommer en liten update på senaste veckan. I söndags så hade jag och Siiri hört att det skulle vara en Ariana Grande konsert 2h bort i Manchester, New Hampshire. Så vi bestämde oss för att ta en road trip över till grannstaten och passa på att shoppa medan vi under dagen försökte få tag på några biljetter. Det är nämligen så att New Hampshire är en av de få staterna som inte lägger på skatt när du handlar något, alltså blir det mycket billigare att handla där.
Vädret var på topp, till och med såpass varmt att man kunde gå i t-shirt. Så vi började med att köpa lite snacks för resan och sedan var vi på gång. Något vi brukar göra när vi är på "roadtrip" är att hålla upp en skylt där det står "you're cute" mot de andra bilisterna. Detta brukar ofta ge diverse olika roliga reaktioner och denna gången var det till och med en bil som körde ikapp oss och gav oss sitt mobilnummer. Detta gör att vi har väldigt roligt när vi väl ska åka långt.
När vi var framme i NH så åkte vi till både kläd- och alkohol-outlets där vi handlade på oss lite olika saker. Vi lyckades även fynda Ariana Grande biljetter för 25 dollar styck medan vi gick runt och handlade. Så efter outletsen så åkte vi in till Manchester för att se henne. Hon hade två artister före henne så det blev en lång väntan men sen tillslut så kom hon ut. Jag hade inga stora förväntningar på konserten så jag blev faktiskt glatt överraskad över alla dansnummer och "specialeffekter" som gjorde konserten riktigt bra.
 
När det kommer till resten av veckan så är det vinterlov här i Maine. Barnen har inte någon skola vilket betyder att jag måste vara hemma med dom hela dagarna vilket är både kul och långtråkigt/jobbigt. Kul när de uppför sig och leker fint med varandra och mindre kul när de bråkar om LEGO och är griniga. Men ikväll så ska vi äta tacos vilket får mig att hålla hoppet uppe. Längtar till helg och nästa vecka när jag äntligen kan få vara lite ensam och inte behöva passa barnen dag in och dag ut.