Studenten 2017
Den 16 juni 2017 var datumet som min bror skulle ta studenten. När jag åkte på mitt år som au pair så visste jag inte om jag skulle kunna få ledigt för att åka hem till Sverige och fira honom. Men några månader in på mitt au pair-år så frågade jag mina värdföräldrar och jag fick ledigt 10 dagar runt hans student. Jag bokade resan i slutet av december och sa till min bror Edvin att jag tyvärr inte kunde komma eftersom jag var tvungen att ta hand om barnen. Månaderna gick och varje gång Edvin pikade om att jag inte kunde komma på hans student så sa jag med en tår i ögat att jag var så ledsen och att han fick sluta ta upp det för jag tyckte det var jättejobbigt. Tillslut var dagen där. 14 juni släppte Caroline av mig på Portlands busstation för att ta bussen till Logan international airport i Boston. Mitt flyg gick ganska sent på kvällen mot London Gatwick där jag sedan skulle vänta i 6 timmar för att sedan ta nästa flyg mot Oslo. Flyget mot London var lite smått jobbigt då jag hade svårt att sova och väntan på Gatwick var olidligt lång och jobbig eftersom jag var otroligt trött och bara hade en timmes gratis wifi. 
Framme på Oslos flygplats stod min kusin Ida och väntade på mig för hon skulle köra mig hem till Lysekil där vi sedan skulle sova i vår sommarstuga för att sedan dagen därpå överraska Edvin och min pappa, som inte heller visste att jag skulle komma hem. Det var svårt att sova den natten och det var väldigt skönt att Ida var där och sov med mig. Tidigt på fredagsmorgonen så kom mamma och pappa ut till stugan för att hämta lite björkris och var väldigt stressade för att regnet öste ner och planen var egentligen att vi skulle vara i ute trädgården. Pappa stod ute och grejade med risen medan mamma kom in för att säga hej. Pappa var så stressad över regnet och allt som behövde göras (han visste inte heller att jag var där inne i stugan) hemma i stan så han kom inte in. Jag smög då ut och ropade "Varför har du beställt sånt här väder?". Pappa vänder sig då om och ger mig världens mördarblick eftersom han tror det är mamma som ska fjanta sig men när han sedan ser att det är jag sä lägger det sig ett leende över hans läppar och jag går fram och tvingar honom att ge mig en blöt kram. Jag och Ida åker sedan efter mamma och pappa in till Lysekil. Min bästa kompis Emelie kommer sedan förbi och vi hjälper alla till med att förbereda med mat och dekorationer.
Nu var tiden inne för att springa bort till Edvins utspring och regnet fullkommligt ÖSTE ner. Vi tog alla på oss regn-poncos och sprang mot utspringet. Till vår stora förvåning hade det regnat så mycket att alla gatorna var översvämmade. Jag hade på mig klackskor men vadade ändå runt med vatten upp till anklarna. Det var inget problem att gömma sig för Edvin på utspringet då alla människor hade med sig stora paraplyer som täckte allt och alla. När Edvin kom framspringande till sin skylt så gömde jag mig bakom Ida och Emelie för att sedan hoppa fram och överraska honom. Edvin blev helt i chock men jätteglad och kunde inte riktigt fatta att jag stod där framför honom. Det blev jättelyckat!
Efter mottagningen så gick jag upp mot min kompis Emmas hus där vi hängde innan vi drog ut på havsbadet med alla fulla studenter.
 
Ida hämtade upp mig i Oslo // Emelie, jag och Ida
Förbereder oss inför regnet
Här var det vått ja
Edvin och hans kompis William
Edvin, Alexander och William
och så var det dag för en liten photo session! 
Återförenade!!!
La familia
Mycket seriöst!
2 sec efter att Edvin tog Emelie på rumpan
Bäst före: 2017-06-16 för det är då han gick ut
My och Emelie upp hos Emma // Jag och Edvin