Turtles
Samtidigt som jag skriver detta så ligger jag här i min säng och bara tar det lugnt. Idag är nämligen min lediga dag och min familj är iväg och campar så det har varit så lugnt och tyst här hemma, speciellt nu på morgonen.
I fredags så åkte jag till Yarmouth som är ett litet samhälle norr om där jag bor. Där mötte jag upp två stycken andra au pairer och en av dem var faktiskt en tjej som jag bodde tillsammans med på skolan i New York. Vi åkte hit (till maine) samtidigt men jag trodde inte att hon skulle bo såhär nära. Ja, eller vi bor ca 40 min ifrån varandra, men i USA-mått mätt är det ju supernära!
Det vi gjorde var i alla fall att vi paddlade kanot. När vi paddlade så såg vi VILDA sköldpaddor. Hade inte en aning om att det fanns vilda sköldpaddor såpass norrut, men vi såg flera stycken simma omkring i floden. Efter paddlingen så gick vi upp till ett litet café där vi åt lite pizza slices för att sedan fika på lite donuts.
 
Denna helgen har det varit någon aktivitet inplanerad varje dag. I fredags paddlade vi, igår så gick vi, ett stort au pair-gäng, ut och åt på en italiensk restaurang väldigt nära mitt hus och idag så ska vi ha vårat månadsmöte på Get Air som är ett trampolinhus inne i Portland. Det ska bli väldigt spännande då jag aldrig har varit på något sådant tidigare!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress