Squids and NY

Nu är min första jobbvecka i princip slut. Idag var sista dagen på camp för barnen och nästa vecka börjar skolan.
Första veckan har varit stabil men det har varit väldigt mycket att ta in och fixa så jag har haft fullt upp.
Denna veckan så har jag t.ex. fixat ett amerikanskt bankkonto och ett mobilnummer, kollat in närmaste butiksområdet samt försökt fixa i ordning lite på mitt rum. Men det är många småsaker som man måste vänja sig vid som t.ex. hur man använder tvättmaskinen (den vi har använder sig inte utav grader utan istället hot, warm, cool och cold) och vissa mindre trafikregler. Så det blir mycket på en gång!

Både idag och igår åkte vi ner till det lilla hamnområdet där familjen har sin båt. På kvällarna brukar det stå människor och fiska bläckfisk vilket jag tyckte var väldigt fascinerande! Idag tog min värdmamma med sig två drag som lyste i mörkret (vilket man behöver för att fånga bläckfisk) och min värdpappa lyckades faktiskt fånga två stycken! Dock så slängde vi tillbaka dem eftersom vi inte kommer ha tid att tillaga dem idag eller imorgon.

Imorgon, SUPERtidigt på morgonen, så ska vi nämligen ta bilen ner till deras familjehus på Long Island i New York. Det kommer bli en lång resa på ca 6h så det blir att sova i bilen. Men nu är klockan 09:30pm och därför bör jag nog gå och lägga mig för att få något sömn inatt!

Nere i hamnområdet
Squids!!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress