NY och York Animal Kingdom
Hej allihopa! Har helt ärligt varit för lat för att blogga. Dessutom har denna veckan bara varit allmänt rörig då det är första skolveckan. Idag var första dagen som jag lämnade av barnen på morgonen eftersom föräldrarna har gjort det de andra dagarna i veckan. Inga problem att lämna av C vid bussen, han var superglad. Men W däremot var inget vidare glad när jag skulle lämna honom vid hans pre-school. Han ville verkligen inte att jag skulle lämna honom och började tillslut gråta när jag var tvungen att gå. Men det kommer förmodligen bli bättre när han har varit där ett tag och har vant sig vid att vara tillbaka på skolan.
 
I helgen var jag som sagt i New York. Vi gick upp så att vi satt i bilen och var redo att åka vid 04:00 och sedan så stannade vi tills på måndag. Som tur var så åkte vi "bara" ner till Conneticut och tog en färja över till Long Island istället för att åka in på Manhattan och sedan ut på Long Island, vilket skulle adderat ett antal timmar till resan. Det var helt okej, men eftersom huset var väldigt litet med väldigt mycket folk är det skönt att äntligen vara tillbaka i Maine där man kan ha lite eget space.
 
Sen på vägen hem från New York så stannade vi i York på deras nöjesfält/animal kingdom efteresom familjen hade vunnit biljetter dit. Nöjesfältet var anpassat för barn så alla karuseller var barnkaruseller. Men ajg åkte i alla fall pariserhjulet med C. Det var ganska läskigt i början för det kändes som att jag skulle ramla ut men sedan gick det bättre. Eftersom jag är ganska lång så är ju vagnarna inte direkt anpassade för mig så det kändes verkligen som om vagnen skulle tippa över.
 
På bilfärjan över till Long Island
Precis i land på andra sidan
En jättefin solnedgång som vi åkte och tittade på
En dag så blev det lite minigolf
I djurdelen av nöjesfältet så gick rådjuren fria så man kunde mata dem
Lite utsikt från pariserhjulet
Efter nöjesfältet gick vi ner till stranden för att hitta en resturang att äta på. Syns dåligt på bilden men det blåste väldigt mycket och vågorna var SUPERhöga
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress