Freeport
Förlåt för att min uppdatering har varit röv-dålig. Min ursäkt för detta är 80% lathet och 20% förkylning. Men tänkte att jag kunde uppdatera er om vad som har hänt här de senaste dagarna. I söndags så var jag och turistade mig med en annan au pair som heter Michaela, dock så kommer detta upp i ett annat inlägg imorgon då det är så många bilder från den dagen.
 
Förra veckan så var jag uppe i outletterna i Freeport med två andra au pairer. Dock så var rea-perioden över och därför köpte jag endast en topp. Vi var inne i den stora "outdoor/camping"-affären L.L. Bean som är känd här omkring. Utanför affären står en jättestor "Bean boot" som de så fint kallas och inne i affären fanns det en stor damm och flera uppstoppade djur. Man har fått hört mycket om denna affären enda sedan man kom hit till Maine så det var roligt att äntligen få se den.
 
Jag bor i New England området i USA och om jag har förstått det rätt så är det (ungefär) norra delen av östkusten. Detta område är tydligen känt för sin glass och företaget Ben & Jerry's grundades i delstaten Vermont som ligger bara 3h bort. Därför så fanns det såklart en Ben & Jerry's-affär i Freeport också som vi var tvugna att testa!
 
En affär med massa Lindt-produkter
Den stora skon utanför L.L. Bean, om ni ser mannen till höger så kanske ni får en uppfattning om hur stor den är
Dammen inne på L.L. Bean
Flera olika uppstoppade djur
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress