Thanksgiving is comming up
De senaste veckorna har bestått av allt från barnkalas till hejdå-middag och roadtrips. Jag spenderar väldigt mycket tid i bilen eftersom allt ligger så utspritt här i USA. Varken mataffär eller skolan ligger på gångavstånd så det blir att köra, om man inte är som mina hurtiga värdföräldrar och kan tänka sig att springa 1 mil (svensk mil!) till eller ifrån jobbet när det behövs.
Temperaturen här ligger runt 10 grader och även fast regnet vräker ner med jämna mellanrum så är vädret väldigt behagligt. Nu laddar vi upp inför nästa stora högtid Thanksgiving som äger rum nästa helg, den 25-27:e nov.En högtid vi inte har i Sverige så det ska bli extra spännande att se hur den firas! Även fast thanksgiving är nästa stora högtid så har privatpersoner och affärer redan börjat att julpynta. Folk har stora julgranar och julljus i sina trädgårdar medan gallerian har en egen tomte och redan skyltar med sina julerbjudanden. Dock är jag inte förvånad då amerikanerna är kända för att göra allt större och maffigare.
Nästa vecka så åker jag och min värdfamilj ner till NYC för att fira thanksgiving med familj. Båda mina värdföräldrar är ursprungligen från New York så det kommer bli någon dag på Long Island med min värdmammas familj och sedan någon dag inne i city med min värdpappas föräldrar och syskon. Det ska bli skithäftigt att uppleva New York så här nära jul, för att inte nämna att fira thanksgiving.
En liten del av snacksbordet från W födelsedagskalas
Hejdå-middag för Nathalie som har förlängt sitt år och har flyttat till San Francisco
Jag och Caroline var och tittade på filmen Trolls en dag när vi inte hade något annat för oss
bffs rings
Haha, love this picture! #partymodeon
Me and Siiri