the Red Claws
Lördag kväll direkt efter snöstormen så gav jag mig ut på Portlands halkiga vägar för att ta mig till basketstadion. Inte lätt att hitta parkering heller i och med att många parkeringar var fulla av snö, men tillslut hittade jag i alla fall en parkering inte allt för långt bort.
När vi skulle in i hallen så var det säkerhetskontroller ungefär som på en flygplats, metalldetektor och väskorna kollades igenom. Matchen vi skulle se på var mellan Red Claws och LA Defenders. Lagen är inte i högsta basketligan men de spelar ganska högt upp. Trots det så är i alla fall Red Claws väldigt populära här i Portland, ganska många som kommer och kollar och matcherna live-sänds även på tv. Red Claws förlorade i alla fall och efter matchen begav vi oss till en bowlinghall där vi var resten av kvällen.
 
Denna vecka så är det julafton! Igår så köpte jag prester till killarna och idag är planen att hitta något till mina värdföräldrar, vilket är ganska svårt i och med att de har i princip allt, men det löser sig nog.
Den 23:e beger vi oss i alla fall ner till New York igen för att fira jul och sedan åker jag och min värdmamma upp till Maine den 26:e eller 27:e då hon tyvärr måste jobba en eller två dagar, sedan åker hon ner igen. Jag stannar då kvar i Maine för den 29:e kommer min kusin Ida hit enda från kalla Sverige. Hon ska stanna här över nyår och åker sedan hem i Januari!
Red Claws maskot
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress