Första dagen med familjen
Denna dagen har varit så himla lång. Familjen som är här på besök har själva tre barn så det var varit full rulle hela dagen. Om man sedan lägger på värmen (det är närmare 30 grader celsius just nu) så blir man ganska trött framåt kvällen.
Men imorse var killarna på soccer practice och när de sedan kom hem så åkte vi allihopa till "the farmer's market" som helt enkelt är en marknad där bönderna i närheten säljer grönsaker och diverse annat. Efter det så åkte vi till en restaurang och där åt vi grillat.
När vi sedan kom hem på kvällen så kom det ytterliggare en till familj på besök med sina barn och sedan så åt vi grillat igen. Fullt hus med 7 barn som springer runt och håller igång.
 
Imorgon är det i alla fall dags för mitt första au pair-möte med vår au pair-grupp. Vi ska mötas på en av de allmäna stränderna söder om Portland så det tar ca 30 min att köra.
Är lite nervös eftersom detta är första gången jag ska köra själv i USA och inte nog med att trafikreglerna inte är exakt samma så är bilarna skitstora. Men det ska nog gå bra, det är ett bekymmer som får vänta till morgondagen.
 
Restaurangen som vi åt på. Väldigt högt i tak då detta är en gammal byggnad som användes utav hamnverksamheten förr i tiden.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress