Helgen
Emelie poserar så vackert som bara hon kan
Har man inte en vanlig vinkorksöppnare så får man ta skruv och tång
QT
Det obligatoriska La Casa hänget efter Havsbadet
 
Hallå allihopa! Det var ett tag sedan. Tänkte att det var dags för en liten uppdatering angående vad som händer i mitt fabulösa liv. I onsdags så var jag på Torp med Ida och fick därmed ta en tur i henne (alldeles egna) bil. Där handlade jag lite accessoarer inför balen samt en bikini och lite andra saker.
 
Denna helgen har ju varit långhelg i och med 1:a maj och det har varit riktigt skönt att vila ut sig. Men i lördags så firade Havsbadet 40 (?) dagar till studenten. Så vi samlades några tjejer hos Esmeralda för att sedan vandra ner mot Havsbadet. Det var riktigt roligt och det var dessutom kul att bara vara lite med tjejerna innan. Jag tycker att vi alla ger en liten applåd till Alice, en hårt arbetande kvinna från Kings harbour, som pga av sitt ständiga arbetande aldrig lyckas ta sig tid att hänga med ut. Men i helgen så tog hon kraft till sig! (PS Alice är den enda som läser min blogg och det är just därför hon får denna specialbehandling).
 
Denna veckan började med fysikprov och kommer fortsätta i massvis med skoluppgifter som måste in, så får se när jag åter sätter mig ner för att skriva ett inlägg, hejdå!
 
soffan

jag läser också din blogg din fjomp???? vafan liksom

Svar: Haha :*
Edla Havstam Blomdahl

laralucy^^

Var gärna med på veckans blogg, där jag väljer ut 2 bloggar som kommer visas inför 100+ läsare! Kram
http://laralucy.for.me/2015/maj/veckans-blogg-valjer-ut-2.html#comments

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress