En helg i San Francisco del 1
 
 
Den 18 augusti tog jag mitt pick och pack och flög från Boston till San Fransisco. På måndagen den 21 så skulle jag tillsammans med lite andra tjejer, åka på en tour på USAs västkust (Mer om den kommer i ett senare inlägg). Men jag fick möjligheten att åka till San Fran lite tidigare, vilket jag så klart gjorde! Jag och Alena (en annan au pair från Maine) skulle åka på samma tour vilket vi tyckte var väldigt roligt då vi fick reda på detta efter att vi hade bokat. Jag och Alena hade kommit till USA samma dag och bodde tillsammans på träningsskolan vår första vecka. Jag tyckter därför att det var väldigt coolt att vi både började och avslutade året tillsammans.
 
På lördagen mötte vi upp en annan au pair som hette Leticia som också hade bott i Maine tidigare men som nu hade förlängt ett år i San Francisco. Tillsammans tog vi hela helgen åt att se vad San Fran har att erbjuda. Första saken som jag inte var beredd på var att det var sååååå backigt. gatorna gick upp och ned och det var ett under att bilar kunde köra på vissa ställen då det var fruktansvärt brant. Eftersom vi kombinerade bussar och spårvagnar med många promenader så hade man fått sig en rejäl workout när dagen var över.
På lördagen så åkte vi först till en park som heter Dolores Park. Som, om jag har förstått det rätt, är den någurlunda känd park. Det finns många olika typer av människor och många åker nog hit bara för att chilla och röka weed. Men det var väldigt mysigt och ett ställe jag definitivt hade besökt ofta med mina vänner om jag skulle bott där. När vi väl satt där i parken och funderade på vad vi skulle göra här näst så visade Leticia oss en bild på en gunga som skulle vara någonstans på en upphöjd plats i staden. Efter mycket om och men (plus en lång brant promenad) hade vi äntligen hittat gungan och fick ta våra ack så inspo bilder. Vi var nu mycket trötta och bestämde oss för att åka tillbaka till hostellet och bara ta det lite lugnt och fortsätta äventyret imorgon.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress