Bug light kite festival and OOB
 
Här kommer ännu en liten sen uppdatering. För någon vecka sedan var det en liten festival med massa drakar i södra Portland. Efter att vi hade gått och tittat på drakarna ett tag så åkte jag och Caroline till Old Orchard Beach. Mycket hade ännu inte öppna för sommaren än men hittade tillslut någonstans att äta. Var kallare än tidigare dagar och blåste ganska mycket så vi stannade inte så jättelänge. Hoppas på en bättre dag när nöjesfältet som ligger PRECIS vid stranden kanske är öppet.
Borgore
Jobbet med att få den perfekta bilden är inte alltid så lätt
 
I lördags så var jag och Caroline nere i down town Portland och kollade på en DJ som heter Borgore. Hans genre är dubstep och jag hade hört några av hans låtar innan. Dock så spelade han inte bara sina egna låtar utan även remixer på olika hits genom tiderna vilket var lite kul!
Saco drive in
 
Hej hallå allihopa! Här kommer ett litet inlägg från i fredags när jag och Caroline åkte på drive in-bio i Saco. Det är helt enkelt en teater utomhus där man sedan parkerar sina bilar på rader för att kolla på bio. Vissa sitter i bagagen andra sitter som vanligt i bilen eller tar med sig stolar för att sitta ute. Även fast mitt bagageutrymme kanske inte var de största och vi hade lite krångel med bilbatteriet så var det riktigt mysigt. Vi kollade på den senaste Pirates of the Caribbean-filmen och Gaurdians of the Galaxy Vol.2. Två bra filmer som det allt var värt att sitta i mitt trånga bagageutrymme för att se!