Storyland, New Hampshire
Resorten vi bodde på hade olika europeiska namn på områdena, vi bodde i Copenhagen
Berget i bakgrunden var det vi besteg
 
Förra helgen så tog jag och min värdfamlij vårt pick och pack för att åka till New Hampshire. Vi sov över på en "resort" från lördag till söndag och hann med massvis av saker. På vägen dit så stannade vi för en liten promenad till ett vattenfall och sedan så åkte vi till ett nöjesfält för barn som heter story land. Det är lite som en dålig version av Disneyland. Men det var fortfarande roligt och det fanns massa attraktioner och saker att se.
Dagen efter så skulle vi gå på hajk. Vi skulle gå upp för ett litet berg och gud så jobbigt det var. Har verkligen superdålig kondition. Det var tur att barnen var med för annars skulle nog mina värdföräldrar dragit upp på tempot rejält. De älskar ju allt som har med friluftsliv att göra, vilket kanske inte är det som står högst upp på min lista av saker jag gillar.
Födelsedagsfredag
 
Hej allihopa! Helgen har varit späckad med olika roligheter så ni får uppdateringen nu senare i veckan istället. Vi börjar med fredagen så kommer lördag-söndag imorgon. 
I fredags hade vi i alla fall födelsedagsmiddag för Emma på flatbread pizzeria med lite andra au pairer. Efter det åkte vi vidare på party! Det var väldigt roligt och det var ett tag sedan sist. Många av au pairerna följde med vilket gjorde det extra roligt.
Sedan så klippte jag mig även i fredags. Mycket kortare, lite slingor och uppklippt. Sedan jag kom hit till USA så har jag klippt mitt hår mycket kortare vilket är skönt då det är väldigt tjockt. Mycket tjockt och långt hår blir väldigt tungt och varmt, speciellt på sommaren. Så detta ska bli så skönt!
American Museum of Natural History
 
Här kommer ett litet inlägg från några veckor sedan då jag var nere i New York. Mina värdbarn hade fått en ny liten kusin som vi skulle få träffa för första gången och när vi ändå var nere i New York så passade jag på att åka in till city. Där inne mötte jag upp min kompis Elin och vår första tanke var att åka ut till frihetsgudinnan men regnet bokstavligt talat öste ner hela dagen. Så istället bestämde vi oss för att gå på museum. Har ni någonsin sett filmen "En natt på museet"? Det var detta museumet som vi var på! Så himla stort och vi hade verkligen inte nog tid att gå igenom hela. Det bestod av fyra gigantiska våningar av diverse utställningar.