Silver Bay + Birthday week
Förra veckan avslutades på fredagen med att jag och två andra au pairer satte oss i bilen för att påbörja den fyra timmar långa resan till Albany, New York. Där gick vi en weekend kurs vid namn Silver bay som vi samlade ihop 3 credits på (nu är det bara 3 kvar). Kursen i sig var helt okej men skulle inte vilja säga att man lärde sig något direkt nyttigt för framtiden (publicerar bild nedanför på vilka kurser det fanns att välja mellan). Men nu är den i alla fall gjord och jag har samlat ihop hälften av de credits jag behöver för att slutföra au pair programmet. Vi kom hem på söndag kväll och dagen därpå var det Siiris födelsedag. På morgonen så åkte jag och caroline för att överraska henne med ballonger, tårta och presenter för att sedan åka och äta froyo. Senare på kvällen åkte vi till en restaurang som heter Texas Roadhouse där vi hade födelsedagsmiddag för Siiri med några andra au pairer. Vi hade valt den restaurangen eftersom de gör ett väldigt bra jobb att skämma ut alla födelsedagsbarn + att de har väldigt god mat. Så när vi hade ätit upp kom de ut med en sadel som Siiri var tvungen att sitta på medan vi gratulerade henne och skrek vårt högsta "Jiiihaa"!
Sen på onsdag så blev det ju äntligen min födelsedag. Undre dagen så blev jag "överraskad" av Siiri och Caroline med ballonger och presenter och på kvällen gick jag ut och åt med min värdfamilj som precis hade kommit hem från en vecka i Arizona.
Denna veckan blir det många hejdå-middagar då många au pairer är klara med sitt år och byts ut. Sedan klämmer vi även in ett månadsmöte med vår lcc på söndag. Det blev en häktisk vecka!
 
 
Vårt schema från silver bay (de kurserna med prickar bredvid var de vi valde)
När Patriots gick till final!
 
Surprising Siiri!
Frozen Yoghurt
Dinner at Texas Roadhouse
Waiting for me to come and open the door so they can surprise me
birthday selfie
 
Patriots
Amerikansk fotboll är ju en väldigt stor grej här borta och den 5:e februari går den mycket kända finalen av NFL vilken är kallad Super Bowl vilken många av er säkert har hört talas om innan. Super Bowl är mycket känd för dess paus-underhållning vilken mycket stora artister som Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry, Michael Jackson, U2, The Rolling Stones osv. I år är det Lady Gaga som står för pausunderhållningen.
Något som är lite extra roligt med årets Super Bowl är lagen som är i final, vilket är New England Patriots och Atlanta Falcons. The Patriots är nämligen New Englands lag (New England är delstaterna Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island, Conneticut)! Så när de gick till final i söndags så var stämningen på topp här borta i Maine och därför ska det nu bli extra roligt att se finalen då man faktiskt hejar på ett av lagen. Så nu håller vi tummarna för att The Patriots vinner nästa söndag!
 Bildresultat för patriots
Bildresultat för edelman patriots
De har en spelare som heter Edelman vilket jag tycker är lite kul
Hejdå-middag #tb
Nu har jag snart varit i USA i fem månader. Snart har alltså halva tiden gått, vilket känns mer än overkligt. I augusti så åkte jag och då hade jag två stycken hejdå-middagar som jag helt har glömt att blogga om. Den ena med mina vänner från högstadiet/Brastad och den andra med mina vänner från gymnasiet/Lysekil. Det var väldigt mysigt och kul att verkligen kunna säga hejdå till alla här hemma innan man åkte.
Några vill inte att jag lägger ut bilder på dem på bloggen så därför är det bara en bild på ena gruppen.