De senaste dagarna
Halli hallå! Denna veckan har varit ganska lugn i och med att jag inte har jobbat så mycket. I torsdags åkte jag med Sofia, Stella och deras kompis till Uddevalla för att handla i en orientalisk affär. Sedan på kvällen åt vi syrisk mat! 

Dagen efter så kände jag och Sofia för att köra lite ansiktsmask!

Maaaat
In tha car
Sofias mask syns nästan inte

Beställt


Idag så har jag varit ledig och har därför bara slappat och kollat på serier. Men idag så kom även ett litet paket på posten med två saker som jag har beställt, nämligen ett "örhängesskåp" och en beauty blender! Är extra nyfiken på beauty blendern som tydligen ska ta appliceringen av foundation och concealer till en ny nivå. Så det ska bli roligt att se hur det blir.
Planering hos Ida
 
Hallå allihopa! Igår var jag, Hanna och Elin hemma hos Ida och bokade lite saker. För det är nämligen så att i slutet av oktober så ska vi åka till London! :)))) Så igår bokade vi boende och Elin hade till och med bakat så att vi hade lite fika till vårt möte. Det ska bli superkul, är såååå taggad!!
 
Idag så har jag jobbat nu på morgonen och nu senare idag så ska vi ha 50+55års kalas för pappa och mamma. Så jag får nu återgå till att städa mitt rum som ser ut som hej.kom-och-hjälp-mig. Ha deeee!