Tuesday
Idag är det ju tisdag och då börjar vi dagen med lång sovmorgon för att sedan sluta tidigt. Efter skolan så följde jag med Emelie och handlade och för en stund sedan så kom jag hem från att ha hjälp mammsen att handla. Nu får jag faktiskt ta tag i pluggandet. Har skjutit upp det hela helgen pga så himla jobbigt. KRAM

Min fabulösa frukost: bröd, avokado, salt och peppar
Gottegris som hon är kunde hon inte låta bli
Lite outfit-bilder
Smoothie tajm

Can't handle all the inspo. Nä, men tänkte att det börjar bli dags att använda min smoothie-mixer som jag fick i födelsedagspresent. Hallon och havre, det är la gött!

Måndag igen?

Vad sjutton hände med helgen? Måste vara högskoleprovet som förstör min veckorytm. Vädret är grått och måndagar är pisstråkiga. Vem är så hjärtlös att man lägger 3h fysik på en måndagmorgon?! Schemaplaneraren på vår skola är i alla fall det. Men som tur är så slutar vi 11:30 och idag funderar jag faktiskt på att gymma efter skolan. Funderar, alltså jag lovar inget. Eller så blir det att jag pluggar. Har lite saker att komma ikapp med och det kan va skönt att ha det gjorde nu när det börjar dra ihop sig mot slutet. Nä, fy vad hemskt. "Slutet". Kan inte förstå att gymnasiet snart är över. Men nu måste jag äta frukost och pallra mig mot skolan, kram!