Vilken dag är det egentligen?
Ja, man kan väl säga så mycket som att jag har noll koll på vilken dag det är. Det blir lätt så på lov och nu när jag dessutom har varit sjuk och bara legat i sängen hela dagen så blir det att man inte har koll.
Igår så började jag i alla fall dagen med en dusch. Sedan försökte jag börja städa inne på rummet men blev så anfådd att jag var tvungen att lägga mig ner en stund. Vid kl 20 så satte jag mig i bilen för att åka hem till Dustin. När jag nästan var framme så ringde det och det visade sig att min kusin var fast i Lyse eftersom hans moppe hade slutat att fungera. Så jag vände helt enkelt om och hämtade upp honom och hans kompis och körde hem dem. Så det har med andra ord varit full rulle hela kvällen igår.
 
Jag vaknade precis och det är jättejobbigt eftersom Dustin alltid sover till kl 13 (minst). Så jag får helt enkelt ta att kolla på lite serier eller göra något annat tills han vaknar. Andra saker som måste göras idag är att förbereda sig inför nationella i svenska som vi ska ha på tisdag. Sedan kan det även vara läge att komma ikapp med lite skoluppgifter. Nu när jag mår bättre och faktiskt orkar.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress